in wellington - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van tommyboy - WaarBenJij.nu in wellington - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van tommyboy - WaarBenJij.nu

in wellington

Door: tommyboy

Blijf op de hoogte en volg

03 Februari 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

hey daar!

ik zit nu in wellington 'k heb vanmorgen
die duitser op 't vliegtuig gezet die gaat nu naar fiji klinkt ook goed maarjah..
'k kom net terug van een kerel die aan het liften was 2 dagen geleden en ik had 'm een lift naar wellington gegeven en hij had ze'n portomonee in me'n auto laten liggen met al ze'n pasjes en 20 dollar heb 't maar ff teruggebracht, er zat een briefje met ze'n adres in. hij was helemaal blij en gaf me allemaal muziektapes omdat ik alleen van die tapes kan afspelen en er maar 3 heb, wordt eentonig na een tijdje.

maarjah..
van de week een skydive gedaan was super vet!
en 't mooie was skydive was 220 dollar en als je er een filmpje van wou hebben op dvd en foto's ervan was 't 400 dollar ik zeg neej hoef geen film en geen foto's kijk er toch niet meer naar 't was 180 meer kan ik beter 'n 2de jump doen maargoed,jan de duitse jongen die met me aan het meereizen was die wou wel een video ze hadden 'm helemaal lekker gemaakt 1 keer is de eerste keer enzo dus ik zou 'n video nemen blabla. wij pakken aan mutsje op,en net voordat ik het vliegtuig instap komt er een kerel naar me toe, ik ben je persoonlijke filmman huppelepup ik dacht zeg niks 't is wel goed.
wij jumpen. zijn we op de grond bleek dat jan helemaal geen filmman meegehad had ze hadden ons omgewisseld, dus jan kreeg een gratis extra jump voor de foto's en het filmpje en ik kreeg mijn foto's en filmpje gratis gheghe das weer mooi meegenomen!

'k ben nu in wellington aan het wachten op de papieren van me'n auto die zouden ze eerst naar auckland sturen maar de gasten in het postkantoor in auckland zeiden dat ze't ook naar wellington konden sturen als ik die kant opging omdat ik al een tijdje erop aan het wachten ben maarjah nu zijn ze hier ook niet klote, als ze er maardag nog niet zijn vraag ik wel of ze het door kunnen sturen naar christchurch omdat ik daar weer moet vertrekken naar australie ik hoop dat ze 't niet kwijtraken of al kwijt zijn.

heb vandaag briefjes opgehangen of er iemand mee wil reizen naar 't zuideiland en ik zie 't wel weer

groeten tommy

• 03 Februari 2007 - 08:49

Stefan:

Heey gast gozer gast gast,

gaat lekker daar he? Skydiven, lijkt me ook wel wat. . hoe is dat nou in vergelijking met bungyjumpen? Wel weer fijn geregeld met die skydive ;) Klote van je papieren. . flink achter de broek aanzitten die kutambtenaren. Verder weinig nieuws hier.Over een paar weekjes zitten we weer lekker in de natte Schnee ;) Zal toch anders worden zonder jou. De mazzels!

• 03 Februari 2007 - 09:09

Peter & Herma:

Jij hebt ook mazzel...niet betalen en toch alles eruit halen wat erin zit. Geweldig.Best wel kicken skydiven toch? Ga je het nog een keer doen? De ambtenarij is bij jou net zo goed als in hier begrijp ik. Blijkt wel weer dat die grappen over hen overal van toepassing zijn en bovendien nog op waarheid berusten! Ben benieuwd wat voor nationaliteit je volgende reisgenoot is...Pas goed opjezelf. Veel plezier.

• 03 Februari 2007 - 10:17

Stefan:

Wat ziet ik nu. . we hebben 2 foto's . . ongelovelijke bruuskheid!!! :D

• 03 Februari 2007 - 12:19

Joke:

hey boy al weer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven maar volg je verhalen op de voet zoals ik lees heb je het daar wel heel erg naar je zin hier blijft alles een beetje hetzelfde maar jij beleefd elke dag wel weer iets nieuws.ben soms wel jaloers als ik al die verhalen lees alles lekker easy niks geen gehaast dat gaat hier niet op alles gaat gewoon door. nu heb je weer in de lucht gehangen het gaat maar door hoeveel kan een mens beleven.maar we gunnen het je van harte en wij blijven zo ook op de hoogte.en zoals je grote broer al zegt gaaf we hebben al twee foto's hahaha.je kleine broer maakt nu zo ongeveer half oene onveilig met z'n rijbewijs maar wel kikken voor hem in èèn keer gehaald super voor hem. maar nu heb ik wel weer genoeg gekletst dus de groeten van joke en natuurlijk weer die dikke knuf. hou je haaks boy

• 03 Februari 2007 - 13:26

Jan:

Hoe is die aan die kant,wij hebben je een tijd niet kunnen krijgen op de pc.
    Ik heb het vandaag weer eens geprobeerd en ja hoor daar waren weer verhalen van tommy.Dus wij weten niet wat je allemaal beleeft hebt maar dat kun je ons wel maillen.Dit was natuurlijk weer een stunt waar ben je terecht gekomen met dat skydiven.
    Toch niet in de armen van een mooie meid.
    Of ben je al een beedje rustiger geworden??
    Zo tezien niet.Verder hebben wij niet zoveel mee gemaakt.Hier gaat alles goed met de fok.
    Nu pas goed op je zelf , doejjjjjjjjjjlater

• 03 Februari 2007 - 15:07

Patrick:

hey skydiverd!!!

ja super vet natuurlijk lekker jumpen en dan nog een GRATIS fimpje dat zul jij ook eens niet hebben:P:P maar het is daar dus ook gaaf ik zit hier ook lekkah en kwist niet dat russia zoveel moois had....... ;)

now ik spreek je snel weer
    los ballos

• 03 Februari 2007 - 17:10

Mama:

Goed zo, Tom, ben helemaal trots op je, dat je even netjes een portemonnee terugbrengt, zo hoort het!!! super...dat je dan even later vergeet te vertellen dat je geen film besteld hebt......nou allee, dat vergeef ik je dan maar, het zit er nou eenmaal stevig ingeworteld om zo veel mogelijk te krijgen voor zo weinig mogelijk geld, je heet niet voor niets Wiessenberg....Lijkt me wel supergaaf, zo'n skydive, ze moeten wel zeker weten dat t diep genoeg is daar, hoe ver verdwijn je wel niet onder de waterspiegel? Ben benieuwd wie je nu weer gaat oppikken om mee te reizen, tot nu toe steeds mazzel gehad, he.
    Hoop dat t goed komt met de papieren, ambtenaren blijven ambtenaren, waar ze ook wonen.... tot gauw hoors of mails,
    dikke kus x x x

mama

• 03 Februari 2007 - 21:52

Ton En Maikel :

he tom hoe gaat i nu met ons gaat het goed is het leuk daar was het leuk om te skydiven vond je het niet eng om dat te doen wat een hoogte he (het 1ste gouden ei is er weer uit) weer wat rijker he we hooren nog wel wat later gr ton en maikel jansen

• 10 Februari 2007 - 19:49

Aalberts:

hoor weinig meer over de vrouwen daar slechte zaak kom je met gemak al is terug :D begint hier saai te worden :D mazzels