hey zit lekker in taupo
Door: tommyboy
30 Januari 2007 | Nieuw Zeeland, Taupo
ik zit in taupo
ben in rotorua naar 't Wai-o-Tapu park geweest is wel apart allemaal van die rare
warm water kolken en vijvers, tja moeilijk uit te leggen je moet 't gewoon zien!
't water heeft overal een andere kleur
op 't laatst kwamen we bij een soort vijver uit en 't water was gewoon gifgroen.
en er was een geizer of gijzer geen idee hoe je 't typt maar er zitten onderin in dat ding 2 water compartimenten en zodra dat met elkaar mengt spuit dat ding water 3 meter hoog de lucht in normaal gebeurt dat vanzelf een keer in de 2 dagen maar dan weten ze niet op welk tijdstip dat gebeurt dus nu gooien ze er elke dag om kwart over 10 een stuk zeep in en en begint ie eerst een beetje schuim te bubbelen en dan mengt het water en knalt 't eruit..
hierna zijn we naar een rivier geweest op een gedeelte waar een warm waterrivier een koudwaterrivier kruist en daar ff lekker gezwommen en me helemaal ingesmeert met witte klei dat schijnt gezond te zijn voor je huid tja moest ik toch ff proberen he heb nu 'n lekker zacht baby huidje haha
later nog in 'n andere warmwaterrivier gezwommen bij een waterval en daarna een ander park bezocht met de grootste hot spring van nieuw zeeland
vannacht op een gratis camping gestaan langs een rivier en 't water is echt glashelder maar der staan wel vage lui op de camping je mag er max 28 dagen staan en er zijn gewoon gasten die er wonen ze hebben een tent gemaakt hun busje in de tent een paard erbij om naar de stad te gaan en ze gewoon banken en alles in de tent
staan.
hey kamphouse..bro!
gefeliciteerd man oom patrick
haha dat is ook wat je zusje heeft nog eerder een kleine dan jij haha
hey kim ik weet niet wanneer ik terugga naar oz maar ik zie je nog wel, ben er wel voor 5 maart
nou jah dat was 't weer voor vandaag
greetzz tommyboy!
30 Januari 2007 - 07:53
Stefan:
Heey lekkere vent,
klinkt allemaal weer aanlokkelijk daarzo. Mooi leven. En ik maar keihard beunen hiero. . ;) Is nu ook weer tijd voor de arbeid. . check je later! -
30 Januari 2007 - 10:15
Marloes:
heej tommy! zo te lezen gaat alles super daar!klinkt erg lekker zo`n riviertje!Ow en das mooi dat je mijn smsje ook terug had gehad!Ja goed hoor van je zomaar mijn verjaardag onthouden:P haha!Veel liefs Marloes -
30 Januari 2007 - 18:19
Patrick:
hehehe ja poe poe now ik moet er nog niet aan denken "zon kleine" maar het gaat daar ook goed zo te lezen :P echt allemaal gave dingen khoop dat de vmi nog eens zon tripje voor mij in de planning heeft
rustig anos
greetz kamphouse -
30 Januari 2007 - 23:12
De Boutjes:
hey Dundee,
hallo hallo,ik zit in Taupo?? misschien een paar maandjes te laat voor gedichtjes vriend? en wat een stukkie zeep al niet teweeg brengt niet? en inderdaad,gasten die 't boessie in de tent zetten en vervolgens op een knol naar het dorp gaan die kunnen niet deugen.over deugen gesproken,heb je die duitse mof nog op sleeptouw??
je vriendin Lotte wordt al een echte Epese,ze wil straks denk ik niet terug naar Oene.
broertje Nick en een rijbewijs,zie je 't voor je?? de veldwachter in Oene heeft de lasergun al in de aanslag...
ik moet mister pescador wel gelijk geven,ga nou eens serieus een visje vangen,ik altijd maar pochen hiero hoe goed je bent,maar voorlopig raak je alleen maar hengels kwijt of je breekt ze doormidden...
afgezien van een enkel stormpie verder weinig nieuws hiero,dus pappie kruipt zo mooi bij z'n kippetje achter de gebreide onderbroek.
hoe zit dat trouwens bij jou,is 't boessie al toe aan nieuwe schokbrekers of kan oe moe rustig gaan slapen??
nou jochie de neuk en have fun enzo...
Boutje1 -
31 Januari 2007 - 07:08
Nathalie:
He Tommy!!!
Eindelijk hebben we je site gevonden! Bevalt het daar een beetje? Vast wel lijkt me :D
Wanneer kom je weer naar Nederland? Dan moet je ff langs komen he!!! Waarschijnlijk zitten we dan al in het nieuwe gebouw.
Nou veel plezier nog!!
Nou veel plezier nog!!
Nathalie -
31 Januari 2007 - 09:21
Peter & Herma:
Lijkt mij fantastisch zwemmen en smeren met witte klei... haha
Ga zo door!! -
31 Januari 2007 - 13:13
Pedro Pescador:
Je zit daar op s'werelds meest begeerde forellen-continent, waar iedere vliegvisser van droomt, en jij hangt 'm in de witte klei??????
Tommy Tommy.... boetseren kun je thuis ook wel. Haal een andere hengel en ga vissen.
Ben benieuwd of je wat vangt. Ik hoor (lees het wel.Groetjes, Pedro Pescador. (en schei nou uit met die klei te prutsen) -
31 Januari 2007 - 17:09
Moniek:
hey tommyboy.
wat maak je toch allemaal mee haha. echt leuk om alles zo te elke keer. geniet er nog maar heel lang van. Kus moniek -
01 Februari 2007 - 09:12
Ingmar:
Hey lelijke vent.
Klinkt goed dat Nieuw Zeeland. Maar klei op je kop smeren? Maar het leven te Epe is saai zoals altijd. He Tommy wanneer krijgen we andere foto's als 2 bruine koppen met een zonnebril te zien.
Tot groente,
Ingmar
01 Februari 2007 - 12:14
Mams:
Hoi Tom,
Nou boutje had gelijk, Nick met een rijbewijs is niet geheel zonder gevaar.Op weg naar Apeldoorn met zn lieve Paulien kreeg ie de illustere ingeving om met de scudo vanaf de rijksweg een modderig boerenpad op te rijden, je snapt t al......muur en muur vast!! ( heb jij dat ook al niet eens meegemaakt achter in t broek??)
Enfin, zn Paps erbij gehaald , die eerst twee keer van epe naar apeldoorn op en neer moest karren voor ie m kon vinden......totdat t stoom uit zn oren kwam.....kon m uiteindelijk niet lostrekken, papa en nick tot aan hun knieen, en de scudo tot aan zn assen, in de modder. wat een feest!!
enfin,even naar huis de auto van mams opgehaald waarmee t uiteindelijk dus ook niet lukte, wat een drama!! enfin, papa zn avond was weer geheel gevuld!
Vanochtend is Ton even mee geweest met de Trekker,toen lukte het gelukkig wel, wat een avontuur!!!
Hier thuis is t nog steeds een rotzooi, niet boos worden, maar de hondjes zijn nog steeds in pension, het gaat wel heel goed met ze, ze zitten met andere honden in de groep en ze eten goed, volgende week haal ik ze weer op, dan is t hier aardig klaar, hoop ik!!-, ze konden hier nu echt niet zijn dan worden zij en ik allebei gek!
Genoeg geneuzel weer van t thuisfront, het stelt allemaal niets voor bij jou belevenissen, ben wel een beetje jaloers af en toe!!
veel plezier nog enne...
hou je taai!!