party party - Reisverslag uit Sydney, Australië van tommyboy - WaarBenJij.nu party party - Reisverslag uit Sydney, Australië van tommyboy - WaarBenJij.nu

party party

Door: tommyboy

Blijf op de hoogte en volg

09 Januari 2007 | Australië, Sydney

hey daar allemaal!

zit nog steeds hier in sydney,
heb ronald van de week naar het vliegveld
gebracht dus die zit nu lekker in nieuw zeeland te chillen, toen ik 'm erheen bracht had ik me'n auto daarvoor ff neergezet om ff mee naar binnen te lopen en jah hoor was nog geen 5 min binnen en werd in een keer omgeroepen dat ik me'n auto weg moest zetten en er zat natuurlijk al weer een dikke bon op van 132 dollar. :S

'k weet niet of ik nog naar de bleu mountains ga misschien doe ik het wel later
want heb gehoord dat er niet veel te doen is daaro maar 't schijnt wel mooi te zijn,
maarjah dat moet ik maar ff kijken,
ik heb nu zelfs een cardkey van het hostel omdat een meisje 'm kwijt was geraakt en een nieuwe had gevraagt en later haar oude weer terugvond en die heb ik dus gekregen, dus kan er nu ook midden in de nacht inkomen en naar de wc's en douches en alles terwijl ik eerst moest wachten tot er iemand naar binnen of naar buiten liep of ik moest 'm ff van iemand lenen. wel beter want 't hostel kost 35 dollar per nacht,gheghe en heb er ook al lekker geslapen als er gewoon een bed vrij is whaha, scooier (:
zit hier nog omdat het gewoon zo'n relaxe groep is hiero bij 't hostel, elke avond
zitten we lekker buiten bij 't zwembad
beetje ouwehoeren en overdag een beetje naar de stad, hier ff kijken en daar ff kijken
en een beetje energie besparen voor de volgende nacht gheghe ik ben meestal niet voor 4 uur op me'n nest hiero en 1 nacht zelfs niet eens geslapen, en de nacht erna maar 1 uur omdat ik ronald naar het vliegveld moest brengen om 6 uur, pfoe maar daar word je wel lui van dus doe dat maar niet meer...
tja verder weinig te vertellen ga denk ik morgen maar ff naar het strand beetje bodyboarden ofzo en 'verder zien we 't wel weer...

greetzz

• 09 Januari 2007 - 09:55

Jan En Carolina:

he boy is wel leuk he al dat feesten daar maar zo zie je natuurlijk niet veel van australie haha.
    Wel weer slim van je hoor met de keycard, je hebt het weer voor elkaar he, maar goed je kunt in ieder geval lekker douchen en alles. he doe je rustig aan en have fun liefs en groetjes

• 09 Januari 2007 - 10:19

Stefan:

Heey ouwe rukker. Mooi te horen dat je het nog goed naar je zin hebt daar! Have phun!

• 09 Januari 2007 - 15:52

Patrick:

jo mate!!

lekker party party in de lekkere zon now hier ist gewoon KLOTEN alleen maar regen :S maar goed je hebt het wel lekker daaro dus gewoon zo doorgaan toch :P

greetzz kamphouse

• 09 Januari 2007 - 16:15

Marloes:

heej tommy! leuk dat je het nog erg naar je zin hebt daar!Maar je hebt toch ook wel andere plaatsen waar je heen kunt??vond het erg leuk je aan de tel. te hebben van de week!liefs Marloes

• 09 Januari 2007 - 16:38

Lisa:

hey skatje!!!
    ik lees dat je je wel weer vermaakt daar!!
    je gaat straks wel een beetje op me zusje letten he?! anders moet ik ook die kant op komen en tussen jullue in slapen en dat soort drama haha!
    nou ik begin je nu wel heel erg te missen hier hoor!!
    ga t allemaal lezen!
    dikke kus lisa

• 09 Januari 2007 - 17:34

Naomi:

heey wat fijn om te horen dat je het daar naar je zin hebt . ik heb meegedaan aan pas de deux
    het was heel gezellig (ook met andere meiden.)
    het was echt supper!!!!
    dikke doei en -xxx- kusjes van je nichtje kus kus

• 09 Januari 2007 - 17:52

Jeannet:

hoi tom fijn dat je het nog steeds zo naar je zin hebt je vriend ronald heeft leuke fotos op zijn site staan.
    vrijdag krijgen we twee weken lotte te logeren ,de keuken wordt verbouwd in oene,de ander twee gaan naar een pension, kunnen de kids er mooi mee wandelen.
    tom hou je haaks, groetjes van ons allen

• 09 Januari 2007 - 20:30

Joke:

hey tommyboy zo te horen gaat alles wel oke met jou daar maar die foto's willen nog maar niet lukken geloof ik die ene hebben we nu wel gezien nou hier wil het nog maar geen winter worden 14 graden is wel erg warm voor de winter in ons kikkerland maar goed kunnen we niets aan veranderen nou tommy groetjes en tot lezens dikke knuf joke

• 10 Januari 2007 - 13:21

Herma & Peter:

hoi Tom, nou niet in Sydney blijven hangen hoor. Erop uit veel zien, deze kans krijg je maar één keer! Haal er alles uit wat erin zit! Veel plezier, en pas goed opjezelf!

• 10 Januari 2007 - 15:17

Jazzper:

Yo Tommyboy,

leuk je verhalen te lezen man! Lekker bezig daar!!!

Groeten

• 13 Januari 2007 - 10:05

Stefan:

Heey Tommyboy,

heb je geprobeerd te bellen, maar kreeg geen bereik. . als je toch zoveel hostels een poot uitdraait kan dat beetje stroom voor je mobieltje er ook nog wel bij he ;)
    Fijn weekend kerel!
    Spreek je snel

• 22 Januari 2007 - 14:48

Willie Loonstra:

Tom ik wens nog veel plezier groetjes.