geen green island maar bungee jump
Door: tommyboy
21 November 2006 | Australië, Cairns
gister niet naar green island gegaan omdat het bewolkt was en er af en toe beetje regen viel dus zijn hier maar beetje gaan rondrijden en kwamen ergens een bungee jump locatie tegen dus ben er ook maar 'n keertje afgesprongen, wou ik altijd nog doen
lekker tot me'n middel in 't water was weer super!! later naar port douglas geweest plaatsje waar we nog niet geweest waren en er ff lekker een kebabje gegeten, want dat moeten we ook bijhouden he! de kebabjess.
verder nog een paar strandjes gekeken en dat was 't wel weer.
groeten en een dikke kus voor liesje
21 November 2006 - 13:03
De Timmertjes:
dus het was weer leuk.Jammer voor jullie dat hen regende en toch eigenlijk weer geluk want anders was je dat bungee jump ding niet tegengekomen.Hier gaat alles gewoon zijn gangetje.Ik moet naar school terwijl jullie bungeejumpen wat een leven.Nog veel plezier
groetjes glenn -
21 November 2006 - 15:41
Stefan:
Ja ja. . ze missen jullie hier in NL al bij de kebabzaak. . . omzet schijnt aardig gedaald te zijn ;)
Wel lekker feta kaasje erbij Tommy?? ;) -
21 November 2006 - 16:31
Lisa!!!:
hey lieved...
ik ben al weer jaloers!! vond je het niet eng dat bungee jumpen??
is je vader ook gesprongen zo jha baal ik dat ik er niet bij was haha..
nou ik ga je gauw weer mailen..
liefs lisa -
21 November 2006 - 20:19
Gra En Familie:
hey bushtuckers zijn jullie gekke dingen aan t doen daar in aussieland.Ik zie niet staan dat jullie allebei gesprongen hebben ,de oudste niet zeker he ,dat dacht ik al !!!!!Toen je met hoofd onder water hing nog barramundi gezien ?? zeker nog niet gevist ofwel , laat t even weten als je t gedaan hebt ,ben erg benieuwd wat je vangsten zijn en dan bedoel ik niet de vrouwtjes op die strandjes lagen te zonnen .Zie dat je een kabeltje op de kop tikt zodat je foto"s erop kunt knallen ,Hier gaat alles zijn gangetje met romeo en rag is ook alles ok je moet de groetjes hebben doe rustig aan en zie dat je dat duikbrevetje haald groetjes Robin ragnhild en romeo